сите категории

ЗА НАС

Основано во 1998 година, YUHUAN е јавно претпријатие за високо-технолошки национален клуч (залихи бр.: 002903) специјализирано за истражување и развој, производство и продажба на прецизни и високоефикасни CNC машински алати.

                       

Нашата компанија е акредитирана како Провинциски инженерски истражувачки центар за прецизни CNC машински алати, Провинциски технолошки центар за претпријатија и работна станица за академици.

Дознај повеќе

ПРОИЗВОД

производство и продажба на прецизни и високоефикасни CNC машински алати

Низ годините на самоиновации и развој, YUHUAN изгради своја основна технолошка компетентност и се здоби со сертификат за ISO 9001:2008, обезбедувајќи управување со квалитет со висок стандард.

СЛУЧАИ ЗА ПРИЈАВУВАЕ

ВЕСТИ

компанијата Вести

06-Feb-2024
2024 година Среќна змејска година Празник на кинескиот пролетен фестивал
Прочитај повеќе >>

ИНДУСТРИИ НИЕ СЛУЖУВАМЕ

Во принципот „Остварување на врвно производство, ревитализација на националната индустрија“, YUHUAN е посветен да стане глобален лидер во индустријата на CNC машински алати и производство на интелигентна опрема.